× RoHS & REACH Regulations and Relevant Substances

adidas gazelle dam

2 สัปดาห์ 3 วัน ที่ผ่านมา #61 โดย Alan Lewis
adidas gazelle dam was created by Alan Lewis
Leta efter Game of Thrones x adidas Ultra Boost adidas sneakers dam Collection i utvalda adidas-butiker och online antingen senare denna månad eller någon gång i april. Håll det alltid låst för KicksOnFire för de senaste nyheterna om sneaker, släppdatum och var de ska. Sedan den först träffade skärmar 2011, har Game of Thrones gjort vågor över underhållningslandskapet och överskrider Westeros värld för att förankra sig i modern pop kultur. Nu, före sin åttonde och sista säsong, har adidas återbildat de ikoniska husen och karaktärerna i Westeros i sneakerform.

Varje sko i kollektionen har signatur BOOST mellansula-teknik för obegränsad energiåterföring, en Primeknit-överdel för lätt prestanda och den ikoniska hälbänken för anpassningsbarhet och stöd, samt en mängd extravaganta material på skorna. Shop Game of Thrones x adidas Ultra Boost House Stark Den sista säsongen adidas nmd dam av HBOs Games Of Thrones premiär snart, och denna speciella Games Of Thrones x adidas Ultra Boost House Targaryen Dragons-utgåvan är en del av ett exklusivt samarbete som firar den rekordbrytande handlingen / drama serie.

Silhuetten har en övre övre del med svart som adidas originals skor täcker hälområdet, följt av en blandning av svart på medialen, sedan en blandning av orange och röd för tåboxen. Slutligen fullföljer en tonad svart snörsburen och matt TPU-hälöverlägg, följt av en försvärtad Boost stilen. Det kommer att bli en adidas x Game of Thrones-kollektion som släpps nästa år, och följer White Walkers och House Lannister-utgåvorna, en adidas Ultra Boost House Targaryen Dragons avslöjas nu. Enligt renderingen kommer silhuetten att ha en svart primeknit-övre med ljusa röda och orange accenter på tån.

En matchande svart snörningskåpa, hälbänk och adidas gazelle dam röd ryggflik med detaljerna "Fire and Blood" avrundar temat. Att gå med House Targaryen Dragons, White Walkers och House Lannister-utgåvor av adidas x Game of Thrones-kollektionen nästa år blir det här adidas Ultra Boost House Targaryen. Den episka HBO TV-serien kommer att återvända för sin åttonde och sista säsong 2019, och Three Stripes planerar att fira sin avslutning på ett stort sätt. En Photoshop-bild av hur den här stilen skulle se ut avslöjas, och den har en krämvit Primeknit-överdel med en matchande snörburk och hälbänk.

Nu, före sin åttonde och sista säsong, har adidas återbildat de ikoniska husen och karaktärerna i Westeros i sneakerform. Samarbetet innehåller en samling av sex begränsade upplagor Ultraboost, var och en noggrant utformad för att representera egenskaperna, färgerna och detaljerna för hjältar och skurkar som de hänvisar till. Skorna har subtila referenser till de olika stridande fraktionerna i Westeros. Detaljer inkluderar deras fraktion sigil på tungan och motto på häl taggen. Husmotiv inspirerade av adidas rea showen samlas för att skapa djärva och distinkta färgvägar, adidas x Game of Thrones Ultraboost-silhuetter smälter prestationsorienterad skodonsteknologi med en slående och kulturell visuell estetik.

Varje sko i kollektionen har signatur BOOST mellansula-teknik för obegränsad energiåtergång, en Primeknit-övre för lätt prestanda och den ikoniska hälbänken för anpassningsbarhet och stöd, samt en mängd extravaganta material på skorna. Game of Thrones har börjat göra vågor över underhållningslandskapet sedan det först träffade skärmar 2011 och överskrider Westeros värld för att förankra sig i modern popkultur. Nu, före sin åttonde och sista säsong, har adidas
ไฟล์แนบ:
återbildat de ikoniska husen och karaktärerna i Westeros i sneakerform.

กรุณา เข้าสู่ระบบ หรือ สมัครสมาชิกใหม่ เพื่อเข้าร่วมวงสนทนา

เวลาที่ใช้ในการสร้างหน้าเว็บ: 0.144 วินาที

Login

สมัครสมาชิก

Who's Online

มี 63 ผู้มาเยือน และ ไม่มีสมาชิกออนไลน์ ออนไลน์

© 2019 ThaiRoHS.org. All Rights Reserved.